VEILIG BETALEN

 

De transacties verricht op de trappentapijt.nl shop worden allemaal beveiligd. We maken gebruik van zeer betrouwbare beveiligingssystemen. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. 

VIA MOLLIE

Wij laten de veilige afhandeling van uw betaling uitvoeren door Mollie, een alles-in-één-betaalplatform. Mollie biedt daarbij optimale bescherming van uw gegevens door gebruik van Verified by VISATM en MasterCard SecureCodeTM. Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het Mollie-netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s. Alle Mollie-creditcardtransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma. Meer informatie vindt u op de website van Mollie: www.mollie.com


VISA en MASTERCARD

Via Mollie kunt u direct veilig online betalen met uw VISA- of MasterCard-creditcard. MISTERCASH  PAYPAL en BANCONTACT

U hebt de mogelijkheid om via betaalmiddelen een bestelling af te rekenen met uw gewone bankkaart. Als u voor deze optie kiest, moet u eerst het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart ingeven. Vervolgens wordt u automatisch naar de vertrouwde website van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om de transactie via een authentificatiemiddel (een kaartlezer, een paswoord of een ander middel) te bevestigen. 

 

VOORAF PER BANK

Uiteraard kan ook geopteerd worden om het saldo via bankoverschrijving te betalen. Na bestelling ontvangt u van ons onmiddellijk een bestelbon waarop u onze bankgegevens terugvindt. Van zodra het saldo op onze rekening verschijnt (dit kan tot 3 werkdagen in beslag nemen afhankelijk van bank tot bank) kan uw bestelling verzonden worden. Zorg er zeker voor dat het bestelnummer als referentie is meegegeven bij uw overschrijving. 


iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. 

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

TRAPMATTEN - TRAPPENTAPIJT - TRAPMAANTJES