Bent u niet tevreden met onze geleverde trapmatten of trapmaantjes? Wij staan garant voor service en voorzien bijgevolg in de mogelijkheid om de aangekochte items te retourneren

Wanneer kan ik gebruik maken van mijn verzakingsrecht?

De wet op de handelspraktijken verschaft elke consument die online een aankoop heeft verricht de mogelijkheid om binnen de 14 kalenderdagen af te zien van zijn aangekochte goederen. De geldige uitoefening van dit recht vereist dat de consument de verkoper binnen de vooropgestelde termijn, die aanvangt vanaf de levering, informeert dat hij/ zijn wenst te verzaken aan de aankoop.


Hoe kan ik mijn artikel terugzenden?

Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaande berichtgeving worden niet aanvaard. U hoeft zelf uw bestelling niet terug te sturen, wij laten dat bij u ophalen.

Wij dragen geen enkele kosten of verantwoordelijkeheid betreffende het terugsturen van goederen door de koper zonder dat wij van te voren hierover bericht hebben ontvangen.


Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

Van zodra de terugzending door ons is ontvangen en geëvalueerd, wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Wij verbinden ons ertoe deze som binnen de 14 dagen terug te storten. Wij behoudenons echter het recht om voor de teruggezonden goederen of de  terugbetaling ervan te weigeren wanneer deze zich niet in hun originele verpakking bevinden of de goederen door de koper werden beschadigd.
 

TRAPMATTEN - TRAPPENTAPIJT - TRAPMAANTJES